De ultieme gids naar Laserontharing

Tijdens ons ontharingsbehandeling bevinden de haren zichzelf dikwijls in verschillende fasen. Zo kan het zijn het een aanmerkelijk deel met de haarzakjes in een rustfase is, doch het er later zeker alsnog haren uit het haarzakje groeien. Ook kunnen niet-levendige haarzakjes werkend worden gedurende onder andere een overgang ofwel bij toepassing aangaande bepaalde medicijnen. Om zeker zoveel mogelijk haarzakjes te vernietigen, wordt gelijk gebied daarom verschillende keren behandeld.

Gedurende dit consult legt een huidtherapeut uit wat jouw mag verwachten over de laserbehandeling. Afhankelijk over verschillende persoonlijke kenmerken is gekeken die techniek het meest passend kan zijn voor jouw. De selectie voor een techniek kan afhangen over haarkleur, huidtype en eventuele zwangerschap.

Meerdere klinieken zijn echter specialistisch in dit behandelen betreffende een donkere huid. Hiermee mag alsnog ons juist uitkomst bereikt worden. Zodra jouw ons donkere huid hebt en geïnteresseerd raakt in permanente ontharing via medicament van lasertechnieken, is het verstandig verschillende klinieken te benaderen en te vragen tot hun mogelijkheden en ervaringen met een donkere huid.

Er wordt ruimschoots een tijd genomen teneinde u compleet te informeren aan al die aspecten betreffende een laserbehandeling. Ons consult kan zijn voor ATS-kliniek écht een adviesgesprek: eerlijk, objectief en voorzien met duidelijke voorlichting aan een verzorging en dit wegens- en natraject.

Veel huidbehandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar. Bekijk uw polisvoorwaarden vanwege een hoogte over een vergoeding huidtherapie.

Het is voor Bergman Clinics enorm belangrijk teneinde met de wensen en behoeften aangaande de cliënten te voldoen, tenzij deze strijdig bestaan betreffende gespecialiseerde normen en/of richtlijnen.

Een behandeling verloopt snel en duurt gemiddeld tien minuten tot ons uur. Dit hangt af over de grootte aangaande dit te behandelen gebied. Tijdens een verzorging draagt u dan ook ons bijzondere bril die de ogen beschermt anti dit gemakkelijk.

Na plusminus twee weken laat een omvangrijk deel van een behandelde hoofdharen los. Een hoofdharen waarvan een haarzakjes niet bestaan vernietigd groeien retour en geraken gedurende ons eerstvolgende laserbehandeling opnieuw belicht.

Vanwege dit bestelde resultaat zijn iedere keer verscheidene behandelingen nodig. De huid moet immers herstellen alvorens ons volgende behandeling regio kan vinden. Het duurt een paar weken tot een huid alweer klaar kan zijn voor een eerstvolgende laserbehandeling.

Met enkele laserbehandelingen wordt een omvangrijk deel over een hoofdharen in dit behandelde gebied verwijderd.

Teneinde absoluut te zijn het ons omvangrijk deel over de niet-behandelde haarzakjes bij ons eerstvolgende behandeling immers in de groeifase is, hanteren we een rustperiode aangaande ongeveer 6 tot 8 weken tussen de laserontharingen.

Hoe lang kan zijn dit uitkomst zichtbaar? Een hoofdharen op de behandelde gebieden blijven verschillende jaren straat. Het is immers geoorloofd het er na ons paar jaar wederom wat haren terugkomen. Dit is dan geoorloofd teneinde deze nogmaals te veven door remedie van lasertherapie.

Indien u een IPL treatment komt adviseren we u dan ook aan teneinde minimaal 8 weken vanwege de verzorging dit gebied ook niet verdere te waxen ofwel epileren, een kans bestaan vervolgens immers het u de wortel eruit haalt en het haarzakje tijdens de IPL behandeling ook niet bereikt mag worden. Dikwijls zijn er ongeveer 8 behandelingen nodig, deze worden uitgevoerd met tussenpozen met 2 to 6 weken.

Duidelijke afspraken en uitleg. Elke vraag meer informatie wordt juist beantwoord.Uitstekende service bij een chirurgische ingreep.Geweldige arts.Dag na de chirurgische ingreep nog weer even g…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *